Afspraak maken

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Over ons

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Over ons

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Over ons

Welkom bij Kapsalon Equipo Cabello

Welkom bij Kapsalon Equipo Cabello in Numansdorp! We zijn dol op het maken van mooie kapsels en het benadrukken van jouw natuurlijke schoonheid. Onze salon in Numansdorp is een gezellige plek waar je kunt genieten van een persoonlijke en professionele haarervaring die meer is dan alleen knippen en stylen.

Verschillende Behandelingen

Of je nu komt voor een simpele knipbeurt, een uitgebreide kleurbehandeling, een speciale styling voor een bijzondere gelegenheid of, we hebben veel verschillende behandelingen om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Onze experts zullen samen met jou werken om de perfecte look te creëren die bij jouw persoonlijkheid en levensstijl past.

Goede Producten

Wij gebruiken alleen de beste haarproducten en- merken om ervoor te zorgen dat jouw haar gezond en stralend blijft. We maken gebruik van producten van merken zoals Goldwell, Kerasilk en Fudge Professional om geweldige resultaten te garanderen.

Een Gezellige Sfeer

Onze salon in Numansdorp heeft een warme en gezellige sfeer. We willen dat je je op je gemak voelt terwijl je van je behandeling geniet. Of je nu ontspant in onze comfortabele stoelen terwijl je haar wordt verzorgd of een verfrissend drankje drinkt, jouw comfort en tevredenheid zijn voor ons erg belangrijk.

Bij ons draait alles om jou en jouw haarverzorging. We doen ons best om jouw haarwensen te vervullen en je te laten stralen met gezond en prachtig haar. Kom langs in onze salon en ontdek de magie van een persoonlijke haarervaring die je verwachtingen overtreft. Je bent van harte welkom bij ons!

Scroll naar boven