Afspraak maken

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Diverse behandelingen

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Diverse behandelingen

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Diverse behandelingen

Krijg de perfecte haarlook: ontdek onze diverse haarbehandelingen

Wij geloven dat hairstyling je persoonlijkheid kan laten stralen. We bieden verschillende behandelingen aan om voor elke gelegenheid de perfecte look te creëren.

Behandelingen - Haar opsteken stylen - Kapsalon Equipo Cabello Numansdorp

Opsteken en Stylen

Of je nu een speciale gebeurtenis hebt of er gewoon op een normale dag goed uit wilt zien, wij zijn er om je haar om te toveren tot een prachtige stijl. Van mooie opgestoken kapsels tot glamoureuze styling, we zorgen ervoor dat je er op je best uitziet.

Behandelingen - Haar Permanent - Kapsalon Equipo Cabello Numansdorp

Permanent (Volledig of Gedeeltelijk)

Als je droomt van krullend of golvend haar, bieden we complete permanent- en deelpermanent-behandelingen aan. Onze experts gebruiken geavanceerde technieken om langdurige krullen te creëren, waardoor je haar er volumineus en levendig uitziet.

Behandelingen - Haar keratinebehandeling - Kapsalon Equipo Cabello Numansdorp

Keratinebehandeling

Heb je pluizig, moeilijk te beheersen haar? Onze keratinebehandelingen zijn de oplossing. Ze maken je haar glad en glanzend, en verminderen pluis. Zeg gedag tegen pluizig haar en verwelkom gezond, stralend haar.

Behandelingen - Haar Bond Pro herstelbehandeling - Kapsalon Equipo Cabello Numansdorp

Bond Pro Herstelbehandeling

Beschadigd haar heeft speciale zorg nodig, en dat is waar onze Bond Pro Herstelbehandeling van pas komt. Deze behandeling repareert en versterkt je haar van binnenuit, waardoor het zijn natuurlijke glans en veerkracht herwint.

Wij streven naar perfectie in elke behandeling die we aanbieden. We begrijpen dat je haar belangrijk is, en we werken hard om ervoor te zorgen dat het er altijd op zijn best uitziet en aanvoelt. Laat ons je helpen om je droomlook te realiseren en je zelfvertrouwen te vergroten.

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Meest gestelde vragen

Opsteken en stylen betekent dat we prachtige haarstijlen creëren voor speciale gelegenheden of voor dagelijks gebruik. Dit kan onder andere vlechten, krullen, slagen, opgestoken kapsels en andere creatieve stijlen omvatten.

Een Volledige Permanent behandelt al je haar om krullen te creëren, terwijl een Gedeeltelijke Permanent specifieke delen van je haar behandelt, terwijl de rest onbehandeld blijft.

Hoe lang de krullen of golven blijven hangt af van je haartype en hoe goed je voor je haar zorgt, maar het kan weken tot maanden aanhouden.

Een volumebehandeling is bedoeld om meer volume en veerkracht aan je haar te geven, vaak door speciale stylingtechnieken en producten te gebruiken.

Het wordt meestal aanbevolen om elke 6 tot 8 weken je haar te laten knippen om het gezond te houden en de gewenste vorm te behouden.

Een keratinebehandeling is bedoeld om pluizig en moeilijk te beheersen haar te verzachten en te versterken. Het verbetert de glans, gladheid en beheersbaarheid van je haar.

Een Bond Pro Herstelbehandeling repareert en versterkt beschadigd haar van binnenuit. Het helpt de haarstructuur te herstellen en vermindert haarbreuk en schade.

Scroll naar boven