Afspraak maken

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Online een afspraak maken

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Online een afspraak maken

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Online een afspraak maken

Ontdek Gemak en Flexibiliteit bij het Plannen van Uw Haarbehandelingen

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw haarverzorging aan te passen aan uw drukke levensstijl. Daarom bieden we meerdere manieren om uw afspraken te plannen en uw haarbehandelingen te regelen.

Voor uw gemak hebben we een eenvoudig online afsprakensysteem opgezet. U kunt via onze website snel en eenvoudig een afspraak maken voor verschillende behandelingen, zoals knippen, drogen, stylen, kleuren en nog veel meer. Het enige wat u hoeft te doen, is uw voorkeursdatum en -tijd kiezen, de gewenste behandeling selecteren en uw gegevens invoeren.

 

We zullen uw afspraak bevestigen en u klaarstomen voor een geweldige ervaring in onze salon.

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Voor behandelingen die meer tijd en aandacht vergen, zoals permanente haarstyling, uitgebreide kleursessies, speciale evenementstyling en andere complexe behandelingen, raden we aan om telefonisch contact met ons op te nemen.

 

Dit stelt ons in staat om uw specifieke behoeften te bespreken en een afspraak te plannen die perfect past bij uw agenda en onze planning.

Wilt u altijd en overal toegang hebben tot onze diensten en de mogelijkheid om afspraken te maken? Download dan onze handige app!

 

Met onze app kunt u niet alleen eenvoudig afspraken plannen, maar ook de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van onze salon ontvangen. Het is een handige tool om uw haarverzorging bij te houden en te genieten van een naadloze ervaring met Equipo Cabello.

Bij ons staan gemak en tevredenheid voorop. Of u nu online een afspraak maakt, ons belt voor een uitgebreide behandeling, of onze app gebruikt, wij staan klaar om u de best mogelijke haarverzorging te bieden. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze salon en uw haarwensen werkelijkheid te maken.

Scroll naar boven