Afspraak maken

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Haar kleuring

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Haar kleuring

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Haar kleuring

Kleur in je haar: Verken de Magie van Haarverftechnieken

Wij begrijpen hoe een nieuwe haarkleur je hele uiterlijk kan veranderen en je zelfvertrouwen kan boosten. Daarom hebben we allerlei technieken om je haar te verven, precies zoals jij het wilt.

Behandelingen - Haar kleuring - verven - Kapsalon Equipo Cabello Numansdorp

Verven

Haar verven is een klassieke techniek om je haarkleur te veranderen of verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke tint, een gewaagde kleur of grijze haren wilt bedekken, wij staan voor je klaar. We gebruiken goede haarverfproducten om zeker te zijn van mooie en blijvende resultaten.

Colorance

Als je liever een zachtere kleurverandering wilt of wat extra glans, hebben we Colorance. Dit is een soort haarkleuring die niet permanent is, maar wel je haar een prachtige glans geeft en je natuurlijke haarkleur opfleurt. Het verdwijnt langzaam en laat je haar er gezond en glanzend uitzien.

High- en Lowlights

Wil je wat diepte en variatie in je haarkleur? Denk dan aan high- en lowlights. Highlights voegen lichtere strengen toe, terwijl lowlights donkere tinten gebruiken voor een mooi contrast en levendige look.

Coupe Soleil

De zomerse look van Coupe Soleil is perfect als je een natuurlijke, zonovergoten uitstraling wilt. Deze techniek geeft veel blonde plukken.

Wij zien het kleuren van je haar als een vorm van kunst waarbij we jouw persoonlijke stijl en unieke eigenschappen in gedachten houden. Wij staan klaar om je te helpen de perfecte kleur te vinden die jouw schoonheid en persoonlijkheid benadrukt. Ervaar de magie van haarkleur bij ons, waar we streven naar perfectie in elke tint.

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Meest gestelde vragen

Haarverven is permanent, terwijl Colorance tijdelijk is. Haarverf verandert je haarkleur voor langere tijd, terwijl Colorance de kleur tijdelijk opfrist en glans geeft.

Colorance vervaagt meestal na ongeveer 6 tot 8 weken, afhankelijk van je haartype en verzorging.

Highlights zijn lichtere strengen dan je natuurlijke haarkleur, terwijl lowlights donkerder zijn. Ze voegen dimensie en variatie toe aan je haarkleur zonder een totale verandering.

Ja, we kunnen high- en lowlights aanpassen aan je natuurlijke kleur voor een subtiele en flatterende look.

Coupe Soleil geeft veel blonde plukjes en is zeer geschikt om in een keer een stuk lichter te kleuren zonder het helemaal te ontkleuren.

Gebruik kleurbehoudende shampoos en conditioners en bescherm je haar tegen UV-stralen en hitte om de kleur langer te behouden. Regelmatige touch-ups in de salon zijn ook belangrijk om de kleur fris te houden.

Over het algemeen niet, vooral als ze worden gedaan door een professional. Zorg wel goed voor je haar na de behandeling om de gezondheid te behouden.

Scroll naar boven